Sztárok

Jó ügy mellé álltak az Éjjel-nappal Budapest szereplői – videó

D. Tóth Kriszta, Tóth Gabi és Alföldi Róbert után az Éjjel-nappal Budapest szereplői is az előítéletek ellen kampányolnak.

Mint arról a Nők Lapja Café is beszámolt: nemrég közösségi videoakció indult Magyarországon. A Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés lényege, hogy cégek, szervezetek, zenészek, művészek, ismert és nem ismert emberek videoüzenetben mesélik el saját élményeiket arról, hogy nekik miért érte meg nyitottnak lenni és nem hallgatni az előítéletekre. A kampányhoz már számtalan magyar híresség csatlakozott, többek között a Nők Lapja Café vendégszerkesztője, D.Tóth Kriszta, Tóth Gabi, Alföldi Róbert és az Éjjel-nappal Budapest című sorozat egyes szereplői. Regina, Rita, Anikó, Lali és Dávid egy rövid videóüzenetben osztják meg a témával kapcsolatos tapasztalataikat – ki-ki a maga módján. Az említett szereplők közül néhányan egyébként – ki tudja, miért – nem egy konkrét történetet mesélnek el, hanem filozofálnak az előítéletekről.

Lali:

Anikó:

Dávid:

Rita:

Regina:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top