Sztárok

Ördög Nóra: “Még nem fogtam fel, hogy kétgyermekes anyuka leszek”

A Reflektor magazin kamerái előtt mesélt először második várandósságáról Ördög Nóra azóta, hogy blogjában bejelentette: érkezik az újabb Nánási csemete.

A családi nyaralás alaÖrdög Nóra: tt blogjában tudatta ország-világgal boldogságát Ördög Nóra. Mindenkit meglepett a hír, miszerint második gyermekével várandós, ráadásul már az ötödik hónapban jár. Nóra, aki igazi csodaként emlegeti az új gyermeket, most az RTL Klub magazinműsorában mesélt először a pici érkezéséről. “Ez tényleg egy csoda. Teljesen váratlanul jött. Igazából nem számítottunk rá” – kezdte Ördög Nóra, aki a Szombat Esti Láz előkészületei közben, az öltözőben mesélt boldogságáról.

Nem számítottak rá, hogy másodszorra ilyen egyszerű lesz

“Nem gondoltuk, hogy ez így is megtörténhet velünk, azok után, hogy Miciért mennyit küzdöttünk” – mondta a műsorvezető, aki évekig küzdött azért, hogy Nánási Pállal első közös gyermekük, a tizenegy hónapos Mici megfoganjon. Bár mindig is szerettek volna kistestvért a csöppségnek, arra nem számítottak, hogy természetes úton, ráadásul ilyen hamar összejön a legifjabb Nánási. A boldog szülők már tudják a pici nemét, egyelőre azonban nem szeretnék elárulni, hogy Micinek húga vagy öccse születik majd. “Igazából még nem fogtam fel teljesen, hogy kétgyerekes anyuka leszek nemsokára” – árulta el Nóra, aki jövő héttől visszatér a képernyőre.

Hogy vannak-e félelmei két pici gyerek nevelése miatt Nórának, azt a videóból megtudhatod:




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top