Sztárok

VV Iza: “terhes vagyok, Krisztián”

VV Iza az ágyban fekve nem mindennapi bejelentést tesz szerelmének, Krisztiánnak.

Csók és terhesség 1.0 – akár ezt a címet is kaphatná a Való Világ ma esti összefoglalója, legalábbis az adáshoz készült kedvcsináló videó alapján.

(Terhesnek) lenni vagy nem lenni?

A történet dióhéjban nagyjából a következő: VV Iza és VV Krisztián fekszenek az ágyban, de nincs itt romantika, kérem szépen, merthogy tegnap (roppant meglepő módon) ismét összevesztek. A hajdúnánási konyhakésbűvölő nem szeretne beszélgetni szerelmével, sőt mi több: puszit sem hajlandó neki adni. A képkockákat látva érződik, hogy itt bizony dráma van, nem is kicsi, és ez csak tovább fokozódik, amikor VV Coelhóné Iza elejti a “terhes vagyok, KrisztiánVV Iza: mondatot. Na, most két dolgot tudunk elképzelni: vagy hiányzott a biológiaóráról, és nem tudja, hogy egy kis hányinger még nem egyenlő a terhességgel (de ez kevésbé sanszos), vagy pedig túl sok argentin szappanoperát nézett, és azt gondolta, hogy így majd talán szóra tudja bírni kedvesét. Hogy mi az igazság, egyelőre nem tudni, ugyanis a videóból nem derül ki, de szerencsére nem kilenc hónapot kell várnunk, csupán néhány órát, és minden kiderül. A dolognak egyébként eléggé kamuszaga van, annál is inkább, mert a fiatalok között (Iza ígérete ellenére) eddig nem volt szex, csupán takaró alatti tipi-tapi, amitől viszont nem igen lehet teherbe esni. Bármi is az igazság, egy biztos: a világ egyik legcikibb dolga (akár tréfából, akár más okból) várandósságot hazudni.

Love is in the air, avagy így beszél egymással két ember, akik állítólag szeretik egymást:



Itt pedig megnézheted az ominózus jelenetet, amikoris Iza azt mondja, hogy várandós:




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top