Sztárok

Ez Eszményi Viktória fiatalságának a titka

Eszményi Viktória úgy érzi, hogy főként férjének, Heilig Gábornak köszönheti azt, hogy jól érzi magát a bőrében.

Már csak néhány nap, és végre elkezdődik a Szombat Esti Láz 2014-es szériája, (A nagy félrelépés) amelyben – Szinetár Dóra és Makranczi Zalán, Máté Kriszta és Bárdos András, valamint Rezes Judit és Szabó Győző mellett – Eszményi Viktória és Heilig Gábor is megcsillogtatják majd a tánctudásukat.

“Tudni kell élni és élni hagyni”

Utóbbiak egészen pontosan harmincnyolc esztendeje alkotnak egy párt, s bár ez idő alatt természetesen közöttük is előfordultak bizonyos nézetkülönbségek, a kisebb nehézségek ellenére mindvégig kitartottak, s máig kitartanak egymás mellett. “Hogy mi a jó házasság titka? Szerintem nincs recept. Tudni kell élni és élni hagyni, illetve meg kell tudni oldani a problémás dolgokat és helyzeteket. Mindemellett óriási szerencse is szükségeltetik ahhoz, hogy két ember együtt Eszményi Viktóriát a férje tartja fiatalonmaradjon” – mondta a Nők Lapja Cafénak Eszményi Viktória.

Az énekesnő azt is elárulta: amikor férjével, Heilig Gáborral eldöntötték, hogy szerepelni fognak a Szombat Esti Lázban, egyúttal azt is megbeszélték, hogy nem szólnak majd bele egymás munkájába. “Mindenki a saját dolgát csinálja, arra koncentrál. Tisztában vagyok a feladataimmal, és feleslegesen nem szólok bele a dolgaiba. Na, persze egyszer-kétszer megkérdeztem Gabitól, hogy segíthetek-e esetleg neki egyes tánclépések begyakorlásában, ő azonban azt mondta, hogy köszöni szépen, de megoldja, és én ezt tiszteletben tartottam” – mosolygott.

Cseh-Szakál Tiborral azonnal megoldják a problémákat

A(z) “Várod már a Szombat Esti Láz indulását?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

Mint mondja: férje is nagyban hozzátesz ahhoz, hogy úgy érzi magát a bőrében, ahogy. “Rengeteget köszönhetek Gabinak azért, hogy nőciként kezel: nem azt mondom, hogy a nap huszonnégy órájában, de nőnek érzem magamat mellette” – mesélte. Eszményi Viktória azt is megosztotta lapunkkal, hogy borzasztóan örül annak, hogy Cseh-Szakál Tibor profi táncost kapta párjául a műsorban. “Ő egy fantasztikus, jó kiállású táncos, és egy nagyon eredeti, őszinte figura. Jól értjük egymás nyelvét, bármi probléma adódik, azt azonnal megbeszéljük. Sőt, kérem is, hogy mondja meg, ha valamit nem jól csinálok, mert az építő kritika nagyon hasznos segítség” – mondta az énekesnő, majd végezetül hozzátette: úgy érzi, hogy (a korkülönbség miatt) egyrészt “anya-fia kapcsolat”, másrészt pedig roppant jó, kollegiális viszony alakult ki közte és Tibor között.

Eszményi Viktória férje, Heilig Gábor a napfényes Floridában pihent rá a Szombat Esti Lázra:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top