Sztárok

Bárdos András bízik felesége felépülésében

Bárdos András, amiben csak tudja, segíti lesérült feleségét, Máté Krisztát.

Bárdos András bízik felesége felépülésébenÁprilis 5-én indul a Szombat Esti Láz 2014-es szériája az RTL Klubon, amelyben ezúttal olyan hírességek csillogtatják meg a tánctudásukat, akik a való életben is egy párt alkotnak. Szabó Győző és Rezes Judit, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán, valamint Eszményi Viktória és Heilig Gábor mellett Máté Kriszta és Bárdos András is a táncparkettre lépnek. Utóbbi lapunknak mesélt arról, milyen érzések kavarognak benne a kezdést illetőleg. “Az igazat megvallva tizenévesen táncoltam utoljára, akkor is csak a diszkóban, azóta nem igazán foglalkoztam ezzel a művészettel. Ennek tükrében nem meglepő, hogy a táncpartnerem, Molnár Andrea csak olyan tánclépéseket tud mutatni nekem, amelyeket egyáltalán nem ismerek, amelyekkel sohasem találkoztam ez idáig” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a Hír24 híradósa. Bárdos Andrásnakcsakúgy, mint Heilig Gábornak – leginkább a lépések megjegyzésével gyűlik meg a baja. “A félelem enyhe kifejezés arra vonatkozóan, amit érzek. Talán a rettegés a legjobb szó, de mindemellett természetesen nagyon várom már, hogy a parkettre léphessünk” – árulta el a számos sikerkönyvet maga mögött tudható András.

A próbák mellett feleségét is ápolja

A híradósnak (a táncóráknak, valamint az egyéb elfoglaltságainak köszönhetően) az utóbbi időben jóval kevesebb ideje jut a kikapcsolódásra, ráadásul felesége, Máté Kriszta állapota miatt az otthoni teendőkből is alaposan kiveszi a részét. Mint arról korábban beszámoltunk: a műsorvezető komoly sérülést szerzett az egyik táncpróba alkalmával. “Krisztának szalagszakadása van, ezért a lakásban is csak mankóval tud közlekedni. Az orvosok a minap úgy döntöttek, hogy – bár a műtét is szóba került – inkább rögzítik a lábát. A kezdésre remélhetőleg javul annyit az állapota, hogy a parkettre tudjon lépni” – latolgatta az esélyeket a Bárdos András bízik felesége felépülésébenműsorvezető, aki azt is elárulta, mit szóltak a gyermekeik, amikor megtudták, hogy a szüleik is szerepelnek a méltán népszerű műsorban. “A lányom nem kacagott, hanem egyenesen hahotázott, mivel pontosan tudja, hogy milyen viszonyt ápolok a tánccal. Vele ellentétben a két kicsi egyáltalán nem hatódott meg, ők szerintem még nem fogják fel igazán, hogy anya és apa szombatonként a képernyőről mosolyognak majd vissza. A távollétünkben a nagyszülők fognak vigyázni rájuk” – zárta beszámolóját András, hozzátéve: bízik benne, hogy a kezdésre minden klappolni fog, s, hogy egy színvonalas és élvezhető produkciót sikerül a színpadra varázsolniuk. Mi, mint minden párosnak, nekik is nagyon drukkolunk, Máté Krisztának pedig ezúton is jobbulást kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top