Sztárok

Magánéletéről vallott Cserpes Laura

Cserpes Laura karrierje az elmúlt egy évben indult be igazán. A fiatal énekesnővel, akit a legjobb női előadó kategóriában jelöltek a VIVA Comet-díjra, karrierről, magánéletről beszélgettünk.
Fotó: RedLemon
Fotó: RedLemon

A Megasztár hatodik évadában feltűnt énekesnő mozgalmas időszakot tudhat maga mögött. Tavaly már versenybe szállt az Eurovíziós Dalfesztiválon való részvételért és idén sem maradt távol A Dal versenyétől. Bár nem jutott tovább, Cserpes Laura nem szomorkodik, hisz idén Tóth Gabi, Hien, Radics Gigi és Dér Heni mellett ő is versenybe száll a Comet gömbért. “A 2013-as A Dal óta számítom a szólópályámat. Egy év leforgása alatt a legjobb női előadók közé kerülni önmagában megtiszteltetés, úgyhogy köszönöm a VIVA tévének a jelölést” – kezdte a fiatal énekesnő, aki gőzerővel dolgozik új dalán. Írjuk a következő dalomat, amihez videoklipet is szeretnénk forgatni. Úgy érzem, most kezdem megtalálni azt a stílust, ami igazán én vagyok, bár ez az egész egy nagy utazás. Bízom benne, hogy legalább olyan szeretettel fogadja majd a közönség, mint az előzőeket.

Nyitott a szerelemre

Magánéletéről vallott Cserpes LauraA rengeteg munka sokat kivesz Laurából, ő mégsem panaszkodik. Élvezi a felhajtást és a pörgést, bár tény, a magánéletre emiatt nem sok ideje jut. Mondjuk úgy, hogy alapvetően is magányosabb típus vagyok, bulizni ritkán járok. Van egy kisebb baráti társaságom, akikkel találkozom, ha van lehetőségem, de sajnos mostanában nem jut rájuk annyi idő. Igazán egyedül, egymagam tudok kikapcsolni, amikor mondjuk otthon könyvet olvasok, zenét hallgatok, vagy pilatesezek. Mostanában ez a nagy kedvencem, eközben tudok a legjobban ellazulni. Elárulnám, ha lenne párkapcsolatom, de nincs. Most tényleg a zene a szerelem az életemben, most ez tölti ki a mindennapjaimat” – árulta el a csinos énekesnő, aki ettől függetlenül nem zárkózik el az udvarlók elől. Álmodozó típus vagyok, úgy gondolom, ha jön valaki olyan, azt úgyis megérzem. Sok üzenetet kapok a Facebookon. Szerencsére többnyire nagyon udvarias leveleket küldenek. Például van valaki, aki mindennap ír nekem. Általában ezekre válaszolok is, ha már ők veszik a fáradságot, akkor én is visszaírok” – tette hozzá Laura.

Nézd meg az énekesnő Úgy szállj! című dalához készült videoklipjét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top