Sztárok

Kihirdették a VIVA Comet 2014 jelöltjeit – galéria

Csütörtökön egy sajtótájékoztató keretein belül hirdették ki a VIVA Comet idei jelöltjeit. A legerősebb kategóriának a legjobb új előadóké bizonyult.

Idén már tizennegyedik alkalommal rendezik meg a VIVA zenecsatorna díjátadó gáláját, a Cometet, aminek idén is, mint minden évben, a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont június 11-én. A rajongók csütörtök óta szavazhatnak kedvenceikre.

A legjobb férfi és a legjobb női kategória jelöltjei nem okoztak nagy meglepetést, mindkét mezőny erős, az Eurovízióra készülő Kállay-Saunders András mellett az alkotói szabadságra vonuló Király Viktor, ByeAlex, BLR és Fluor Tomi szállnak versenybe a Comet gömbért, míg a nők között Tóth Gabi, az amerikába készülő Hien, Radics Gigi, Cserpes Laura és először szólóénekesnőként, Dér Heni mérettetik meg.

A legerősebbnek idén a legjobb új előadók mezőnye bizonyul, hisz Mohamed Fatima mellett A Dalban befutott és hatalmas sikert aratott Bogi, Bricklake&Sean Darin, Diazmentha és New Level Empire is a jelöltek között szerepel. A legjobb videoklip és legjobb együttes kategória jelöltjei is felsorakoztak a tegnapi sajtótájékoztatón, őket és a többi jelöltet galériánkban nézheted meg!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top