Sztárok

Lilu: senki fejéhez nem tartanak pisztolyt

A műsorvezető nem ért egyet azzal a véleménnyel, hogy a ValóVilág kártékony műsor. Lilu nem titkolja: ő például kifejezetten szereti a trash műfajt.

A ValóVilág az a műsor, amit (állítólag) senki sem néz, mégis mindenki tudja, hogy melyik játékossal éppen mi történt az elmúlt napokban. S, bár az eddigi szériákban azt szokhattuk meg, hogy a játékosok csak jó néhány hét elteltével mutatják ki a foguk fehérjét, a hatodik évadban csupán fél napot kellett várnunk erre: már a beköltözés napján volt leszbikus csók, de az első szexet sem halogatták sokáig.

Lilu szerint a játékosokat nem az agyuk vezérli, hanem az ösztöneik

A műsor egyik házigazdájával, Liluval próbáltuk megfejteni, vajon minek köszönhetően gyorsultak fel ennyire az események a villában. “Véleményem szerint a játékosok követték az eddigi szériákat, és tudják, hogy az a jó szereplő, aki a végéig érdekes tud maradni a nézők számára. Pont emiatt egyáltalán nem köntörfalaznak, mindent kiadnak magukból, és nem szemérmeskednek, ösztönből cselekednek” – mondta a Nők Lapja Cafénak Lilu. A műsort – ahogy az egyébként sejthető volt – óriási gyűlölethullám fogadta, a nézettség azonban arról árulkodik, hogy bizony igen is vannak olyanok, akik kíváncsiak arra, hogyan helikopterezik Aurelio, vagy mennyit hízott VV szupermodell Iza. “Én mindig azt mondom, hogy a tévénéző legnagyobb szabadsága a távirányító, senki fejéhez nem tartanak pisztolyt, hogy nézze a műsort. Őszintén megvallva én nagyon szeretem a reality műfajt, közel áll hozzám, és a helyén tudom kezelni” – fejtette ki véleményét a Pelével barátkozó Istenes Bence műsorvezetőtársa, hozzátéve: ideig-óráig meg lehet játszani magunkat, azonban egyszer mindenkiről lehull az álca – kiről hamarabb, kiről később.

Barátok, ismerősök, ismeretlenek – mindenki a VV-ről kérdezi

Amikor az összefoglalóra készülök, mindig kicsit úgy érzem, mintha egy teljesen másik világban élnék. Ez az egyik, ha nem a legőszintébb műfaj, ami által átkerülsz egy teljesen más valóságba” – mondta a romantikus hangulatba kerülő Lilu. A száguldozó műsorvezetőnek sokszor akkor is a műsor körül járnak a gondolatai, ha éppen nem dolgozik. Nem ritka, hogy a közértben, a játszótéren, vagy éppen az utcán sétálva leszólítják az emberek, ahogy az is gyakorta előfordul, hogy egy-egy baráti beszélgetés alkalmával kerül szóba a téma. Azt gondolom, hogy ez hozzátartozik ehhez az egészhez, ha úgy tetszik, a velejárója. Ha valakivel benne vagyok egy párbeszédben, akkor – vagy így, vagy úgy – de mindenképp előkerül a VV. Mindenki foglalkozik vele, mindenki kíváncsi rá – legyen szó a barátaimról, számomra ismeretlen emberekről vagy éppen szakmabeliekről.

Ha balhét, ordítozást, és szexet akarunk látni, nem kell sokáig böngésznünk a műsor honlapját. Íme a tegnapi nap termése:







A mai rész sem lesz piskóta – legalább is, a kedvcsináló videó alapján. A kiválasztott Krisztián szívszerelme, Iza ismét kikel magából:




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top