Sztárok

Fekete Laci megizzasztotta Váczi Gergőt – fotó

Váczi Gergő a minap Fekete Lacinál tett látogatást. A világ legerősebb embere cím birtokosa alaposan megizzasztotta a műsorvezetőt.

Váczi Gergő óriási sportrajongó, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne szakítana időt a testedzésre. A kétgyermekes apuka korábban leginkább teniszezett a szabadidejében, ezt a sportot azonban idővel felváltotta a futás – a TV2 műsorvezetője nemrég a Nők Lapja Cafénak elmesélte, mi ennek az oka.

Kifogtak rajta a több száz kilogrammos golyók

Habár Gergő már számtalan sportot kipróbált az életében, a súlyemelés mint lehetséges mozgásforma egyetlen pillanatig sem merült fel benne – egészen tegnapig. Váczi Gergő szerdán a világ legerősebb embere cím birtokosánál, Fekete Lacinál járt, aki megmutatta neki a súlyemelés alapjait. “Az Aktív stábjával forgattunk Laci edzőtermében, ahol persze jó néhány dolgot kipróbáltam. Laci először odapöccintett hozzám egy »csak« száz kilogrammos golyót, amit persze megmozdítani sem tudtam. Nem elég, hogy kifogott rajtam, de még a hátamat is meghúztam!” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Gergő, hozzátéve: A Nagy Duett szereplője a 232 kilogrammos golyót oly könnyedén emelgette, mintha az maximum egy kis bevásárlószatyor lett volna.

Gergő nem adta fel, és a következő feladatnál – amikor is a nyakába kellett volna vennie egy súlyt – megpróbált helytállni. Amikor megtudtam, hogy egy kétszázötven kilós súlyt kellene felemelnem és megtartanom, tudtam, hogy ezt a csatát elvesztettem. Durva volt látni, hogy Lacinak az sem okozott problémát, hogy ötszázötven kilóval kellett megcsinálnia ugyanezt” – mosolygott. Gergő és Laci a nem mindennapi edzést követően többek között arról is beszélgettek, hogy a sportoló főként a genetikájának köszönheti azt, hogy bármekkora súllyal is simán elbánik. Az erősportoló emellett egy korábbi betegségéről is őszintén vallott a buborékfocit is kipróbáló műsorvezetőnek – mindezt a hétfői Aktívban láthatják majd a nézők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top