Sztárok

Dombóvári Istvánt lepattintotta Zimány Linda – videó

Dombóvári István is megpróbált Zimány Linda közelébe férkőzni, azonban nem járt olyan sikerrel, mint Jude Law.

A humor egyik nagyágyúja, Dombóvári István is aktív felhasználója a legnagyobb közösségi oldalnak, a rajongói profilján minden nap vicces és szórakoztató bejegyzésekkel deríti jókedvre a követőit.

Ahogy sok hazai híresség, úgy persze ő sem hagyta szó nélkül az ominózus Zimány Linda – Jude Law-sztorit, és jó néhány posztban foglalkozott “a magyar modell meghódítja az angol színészt” jelenséggel. A minap azonban még az eddigieknél is nagyobb dobással rukkolt elő, és feltöltötte azt a videót, amelyen ő és Zimány Linda (pontosabban egy, a modellre hasonlító lány) látható, amint épp az egyik szórakozóhelyen beszélik meg a világ nagy dolgait – például azt, hogy bőrülés van-e Dombóvári autójában. “Jude előtt én is ráhajtottam Lindára, de nem mentem át a szűrőn… valaki sajnos fel is vette és feliratozta… úgyhogy nincs értelme tagadni – írta a közösségi oldalán a humorista.

Íme a leleplező rejtett kamerás felvétel, amelynek végén kiderül, lesz-e kettejük között valami, vagy csupán plátói marad a szerelem:

Biztosak vagyunk benne, hogyha Dombóvári és Jude egyszer netán véletlenül összefutnának, a humorista a következőképp indítaná a beszélgetést:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top