Sztárok

Majka visszaszólt Zimány Linda Dundikát alázó barátjának

Mindenkinek volt véleménye Zimány Linda és Jude Law múlt heti megismerkedéséről. A legtöbben jól összehangolt magánakciót látnak a dolog mögött, míg mások méltatják Zimány tettét. Így tett egyik barátja is, aki Dundikát és Majkát kezdte mocskolni. Majka viszont nem hagyja magát.

Majka visszaszólt Zimány Linda Dundikát alázó barátjánakMi is kezdjük elvesízteni a fonalat, úgyhogy első körben megpróbáljuk összefoglalni, honnan indult és hova jutott a Zimány–Law csókjelenet.

Múlt hét közepén az oxox.hu internetes portál osztotta meg azt a videófelvételt, amelyen a hazánkban forgató, éppen félrészeg Jude Law rámenősen csapja a szelet a nagyon rágózó Zimány Lindának. A sokak által Zimány magánakciójaként aposztrofált találkozás végén csók is csattant, sőt többen látni vélték, hogy a modell és a világhírű színész egy taxiba ülve távoztak a belvárosi szórakozónegyedből.

A sztárvilág azonnal rápörgött az esetre és soha nem látott hadjárat indult az egykori Britney Spears-hasonmás ellen: többek szerint ugyanis egyáltalán nem volt véletlen, hogy az Amerikában modellversenyt nyert lány éppen akkor tartózkodott a Kolor nevű szórakozóhelyen, amikor Law. többek között Baukó Éva és Majka is kétkedve fogadták a történteket, míg Steiner Kristóf védelmébe vette Lindát.

Dundikát szidta Linda barátja

Így tett az egyik szórakozóhely tulajdonosa is, aki azonban nem a legelegánsabban állt ki Zimány mellett. Majka kedveséről, gyermekének anyjáról például nyomdafestéket nem tűrő stílusban írt közösségi oldalán. Az éves szabadságát éppen Las Vegasban töltő rapper természetesen nem hagyta annyiban a dolgot, és egyelőre elviccelve a dolgot próbálta meg jobb belátásra bírni az éjszakai élet egyik ismert alakját. “Naaaaa, Gergő! Eletted az eszed? Elhiszem, hogy mérges vagy, mert egy »pelikántestben« élsz, de azért azt, hogy egymás családját kóstolgatjuk? Még a végén tényleg megharagszom..” – tette közzé Facebook-oldalán Majka, aki egy fotóval is illusztrálta, mennyire nem tetszett neki a férfi megnyilvánulása.

Majka visszaszólt Zimány Linda Dundikát alázó barátjának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top