Sztárok

Apja megtiltotta Britney Spearsnek a házasságot

Nem állhat újra az oltár elé az énekesnő, mert az apja nem bízik a férjjelöltben.

Tavaly év végén az egész világsajtót telekürtölte Britney Spears azzal, hogy mennyire szereti civil pasiját, és mindennél jobban szeretne a felesége lenni, és közös gyerekeket vállalni. Ám az énekesnő terve valószínűleg füstbe megy, ugyanis az apja nem engedi, hogy ismét oltár elé álljon.

Jamie a legkevésbé sem bízik David Lucado szándékaiban, és nem szeretné, ha nagyobbik lánya harmadszorra is belefutna egy elfuserált házasságba. Az ugyanis nemcsak visszalökhetné Britney-t a lelki gödörbe, de anyagilag sem járna jól, hiszen David joggal kérhetne férjtartást egy válás esetén, és pontosan épp elég Spears második urát, Kevin Federline-t pénzelni havonta.

Apja megtiltotta Britney Spearsnek a házasságot

A papa nászstopja pedig szent szó, ugyanis hivatalosan ő Britney gyámja, és ezáltal jogilag ő rendelkezik fölötte, valamint a vagyona fölött is. Így valószínűleg az ötvenöt órás első és a hároméves második házassága mellé nem lesz még egy harmadik is. Bár legalább két csodaszép fiút köszönhet a nem túl fényes magánéletének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top