Sztárok

Örökbe fogadott Szekeres Nóra

Szekeres Nóriék már lázasan készülnek a húsvétra. Náluk nem telhet el ünnep családi összejövetel nélkül, húsvétkor pedig a hagyományokat is felelevenítik. A minap a tojásírókázást és kiszebaba-készítést próbálta ki Nóri a nagyokkal, de természetesen a legkisebb gyerkőc sem marad ki az ünnepi mókából, a családi játékban ő is részt vesz majd. De nem csak ezért lesz különleges a húsvét: Nóriék tovább bővítették a családot.

Örökbefogadott Szekeres NóraA csinos műsorvezető nagyon figyel arra, hogy amikor egy-egy szabad órája van öt hónapos babája mellett, akkor nagyobb gyerekeivel is programokat szervezzen. A minap a húsvéti előkészületek jegyében a szentendrei Skanzen kézműves foglalkozásait próbálták ki a MOM Parkban. A kiszebaba-készítés és a tojásírókázás mellett a hagyományokat idéző kis parasztház nyári konyháját is együtt fedezték fel. Sőt jelképesen még egy taggal bővítették a családot. “Idén különösen várjuk a húsvétot, hiszen most már Alexander is részt vehet a közös ünneplésben, és a nagyok segítségével a meglepetés kereső játékokban is. Nem tudok elég hálás lenni, amiért ilyen jó testvérek már kezdetektől. Emlékszem, amikor kiderült, hogy babát várok, mindketten ujjongva fogadták, és amikor Milán legelőször meglátta még sírva is fakadt örömében” – mondta a csinos műsorvezető.

És hogy kivel bővült Nóriék családja? A Cafeblog/Sztárok oldalára kattintva megtudhatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top