Sztárok

Öthónapos babájáról mesélt Szekeres Nóra

Szekeres Nóra szerint az idő múlásával az emberben sokkal nagyobb a félsz, mint huszonévesen.

Tegnap délután a Milka Bubbly rendezvényén Szekeres Nórával is összefutottunk, aki – Hiennel és Váczi Gergővel karöltve – egy barátságos mérkőzés keretein belül kipróbálta a Újszülött babájáról mesélt Szekeres Nórabuborékfocit. A Babavilág műsorvezetőjét látva magunk is meggyőződhettünk arról, hogy remek formában van – pedig, csupán öt hónapja adott életet harmadik gyermekének, Alexandernek. “A terhességem ideje alatt is folyamatosan sportoltam, akkor egy rendes személyi edző segítségével tréningeztem. Igazából én a gyermekeimmel tartom formában magamat, most például a legkisebb fiam, Ali a súlyzós »edzésem«” – mondta a Nők Lapja Cafénak a büszke édesanya, aki nem nagy futballrajongó, ennek ellenére a buborékfocit kifejezetten élvezte. Mint mondta: az alul-felül nyitott labdában való mozgás szabadság- és bátorságérzetet adott neki.

Nem bánta meg, hogy fiatalon vállalt gyermeket

A műsorvezetőtől azt is megtudtuk: szerencsés alkat, a legutóbbi terhessége alatt felszedett majd’ tizenhárom kilót játszi könnyedséggel sikerült leadnia. Tizennégy éves kislánya, Noa és tizenegy éves fia, Milu tűkön ülve várták a kis tesó érkezését. “Annyira örültek, hogy az valami elképesztő, ellenben nem meglepő, ugyanis már régóta szerettek volna egy kistestvért” – mondta. Újszülött babájáról mesélt Szekeres NóraA Megasztár 4. egykori műsorvezetője tizenkilenc évesen lett édesanya, s mint azt lapunknak elárulta: egyáltalán nem bánta meg, hogy fiatalon vállalt gyermeket. “Teljesen máshogy éltem meg a Noával való terhességem, mint a mostanit. Szerintem, ahogy az ember idősödik, úgy egyre több az aggodalom, a félelem – huszonévesen még sokkal lazább vagy. Akkor még rengeteg mindent nem tudsz a terhességről, a szülésről, és ez a fajta tudatlanság bizonyos értelemben sokkal lazábbá tesz” – mondta a háromgyermekes édesanya, aki a Babavilág című műsorában saját tapasztalatait is megosztja a nézőkkel.

Galériánkban megnézheted Szekeres Nóra legkisebb gyermekét, Alit:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top