Sztárok

Gruppenszexre csábították Sebestyén Balázst és nejét

Extrém szexkalandokra próbálta rábeszélni kollégája. A műsorvezetőt és feleségét Garami Gábor invitálta swingerklubba.

A Class FM péntek reggeli műsorában egy szving műfajú szám kapcsán Sebestyén Balázsék máris a swingerklubok pikáns világára tértek át – írja a Bors. Balázs ekkor bedobta kollégája, Garami Gábor nevét, aki már szerzett tapasztalatokat e téren. “Erről Garami Gábor kollégánkat kéne megkérdezni. Ő gyakran udvarolgat a feleségemnek, Vikinek, még swingerklubba is invitált minket. Sokáig győzködött, hogy nyugodjunk meg, első alkalommal nem kell levetkőzni, elég, ha körülnézünk” – magyarázta nevetve a divattal lépést tartó rádiós.

A bulvárlap szerette volna megkérdezni Balázst a szokatlan meghívásról, ám az érintettek közül csak Garami reagált. “Tíz éve volt egy rövid időszak az életemben, amikor valóban megfordultam ilyen helyeken. Balázsékkal poénkodtunk is azon a Morning Show-ban, hogy nekik is ki kéne próbálniuk, milyen egy swingerklub. Mostanra azonban már más dolgok fontosak számomra az életben, (…) keresem az igazit, egy társat, akivel családot alapíthatok” – hangsúlyozta a rádiós.

Gruppenszexre csábították Sebestyén Balázst és nejét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top