Sztárok

Állatkertbe vitték Katalinék György herceget – tündéri fotók!

Húsvéti nyúl helyett erszényesnyulat "kapott" a csöppség.

Az Ausztráliában tartózkodó hercegi pár ellátogatott Sydney világhírű állatkertjébe, a Taronga állatkertbe. Katalin hercegné és Vilmos herceg ezúttal György herceget is – aki előző nap egy hatalmas, plüsswombatot kapott ajándékba a főkormányzótól – magával vitte a hivatalos programra. A 8 hónapos hercegi csöppségnek megmutatták az állatkert egyik büszkeségét, az erszényesnyulat, aki ráadásul György herceg névrokona. Az Ausztráliában őshonos, hosszú fülű erszényes rágcsálót ugyanis szintén Györgynek hívják, a kisherceg után nevezték el.

A kis György végig édesanyja karjában élvezte az állatkerti kiruccanást, csupán akkor tette le Katalin, amikor megmutatták neki névrokonát. A bájos kisfiú érdeklődve szemlélte az erszényesnyulat, akit apukája, Vilmos herceg meg is etetett. Sőt a későbbiekben egy zsiráfnak is adott répát, míg Katalin hercegné egy fakúszó kengurut etetett dinnyével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top