Sztárok

Gyurcsík Tibi határozottan menetel előre a szlovák X-Faktorban – videó

Gyurcsík Tibi a tehetségkutató szlovák kiadásában már a Mentorok házába is továbbjutott.

Az X-Faktor második évadában feltűnt énekest már csak egy lépés választja el attól, hogy az élő show-ban is megmutassa, mit tud. Gyurcsík Tibi a Nők Lapja Cafénak elárulta, nagyon boldog, hogy a Mentorok házában már biztos helye van, bár duettpartnere miatt izgalmasan alakult a közös produkció.

Gyurcsik Tibi határozottan menetel előre a szlovák X-Faktorban - videó“A táborban mindenkit párba raktak, közösen kellett kiválasztanunk egy listáról azt a dalt, amit előadunk. Lukas Grünert kaptam duettpartneremnek, aki egy igazi bohém cseh utcazenész Berounból” – kezdte Tibi, aki társával Bruno Mars egyik slágerét választotta (a produkciót ide kattintva hallgathatod meg!). Mivel nem szeretek semmit sem a véletlenre bízni, ezért meggyőztem Lukast arról, hogy olyan dalt énekeljünk, amit mindketten ismerünk, ne kelljen feleslegesen a szövegtanulással húzni az időt. A próbák alatt hibátlanul énekeltünk, a mentorok előtt azonban Lukas összekeverte a dalszöveget, amivel kicsit engem is kizökkentett, emiatt pedig feszült lettem” – mesélte a táborban történt izgalmakról az énekes, aki végül még így is meggyőzte a műsor mentorait.

Utolsóként mondták ki a nevét

Órákig őrlődtünk, mire visszahívtak minket a színpadra. Elhangzott három név, azonban még se Lukas, se én nem voltam köztük. Aztán negyedikként kimondták az ő nevét, aminek őszintén örültem, de össze-vissza kalimpált a szívem, hogy nekem most itt vége, vagy én leszek-e az utolsó fiú, aki bekerül a csapatba. Még most is felpörög a pulzusom, ahogy visszaemlékszem, idegőrlő pillanat volt. Végül megszólalt Celeste Buckingham és kimondta a nevem. Könnyekig hatódtam örömömben” – mondta boldogan az énekes, akit mostantól csak egy lépés választ el attól, hogy a szlovák X-Faktor élő show-jában is megmutassa, mit tud.

Tibi válogatón előadott produkcióját itt visszanézheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top