Sztárok

Ezzel a színésznővel tölti idejét Amerikában Vajna Tímea – galéria

Vajna Timiék néhány napja ismét Amerikába utaztak, ahol régi barátnőjével, a Jóban Rosszban egykori színésznőjével tölti szabadidejét a fiatalasszony.

Élvezi a kétlaki életet Vajna Tímea. Andy Vajna és felesége ugyanis hol Magyarországon, hol Amerikában élik nem mindennapi életüket. Bár Tímea ilyenkor itthon hagyja barátnőit, a tengerentúlon sem kell magányosnak éreznie magát. A fiatalasszony Instagram-oldalán tett közzé magáról és régi barátnőjéről, Novák Heniről közös fotót, aki talán bevásárlókörútjára is elkísérte. A Jóban Rosszban egykori színésznője évekkel ezelőtt költözött Amerikába akkori kedveséhez, Noszály Sándorhoz. Bár a pár azóta szakított, Heni ott kezdett új életet, színésznőként próbálja bontogatni szárnyait, akárcsak a szépségiparba is betörő barátnője. A két fiatal nő önfeledten tölti el szabadidejét, barátságukat pedig egy közös hétvégével ünnepelték meg Las Vegasban, ahol Timi már visszajáró vendégnek számít.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top