Sztárok

Demcsák Zsuzsa dekoltázsa megmozgatta Sebestyén Balázsék fantáziáját

Mélyen dekoltált, szexi ruhában vezette péntek reggel a Mokkát Demcsák Zsuzsa, akiről még Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a Morning Show-ban.

Kasza Tibi vendégeskedett a péntek reggeli Mokkában, amit természetesen jó barátai, Sebestyén Balázsék sem hagyhattak szó nélkül. “Kasza Tibi volt a mai Mokka vendége. Távozása után négy perccel az alsó ajka is kiment a stúdióból” – mondta Balázs a tőle megszokott csipkelődő stílusban, műsorvezetőtársa, Vadon Jani viszont Demcsák Zsuzsa dekoltázsát nem tudta szó nélkül hagyni. Azért Zsuzsi dekoltázsa se volt rossz” – utalt Jani a csinos műsorvezetőnő mélyen dekoltált, sokat mutató ruhájára. Igen, Zsuzsi dekoltázsa mindenkinek vonzotta a tekintetét. Pachman dekoltázsa se rossz, de Zsuzsié azért mindent vitt” – tette hozzá elismerően a 4N4LN műsorvezetője.

Demcsák Zsuzsa közösségi oldalán is közzétett egy fotót, ami rajongói fantáziáját is megmozgatta. Bár a kétgyermekes anyukát gyakorta dicsérik férfi hódolói, most valahogy még többen nyúltak a klaviatúrához, hogy méltassák választását.

A sokak fantáziáját megmozgató ruháról készült fotót is megnézheted Demcsák Zsuzsáról készített képgalériánkban:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top