Sztárok

Geszti Péter felforgatta a belvárost

Több száz fős vidám tömeg – köztük sztárok, mozgássérült és egészséges fiatalok – pezsdítették fel a budapesti járókelők életét, hogy zenés-táncos felvonulásukkal a művészet összekovácsoló erejét hirdessék.

Geszti Péter felforgatta a belvárostA hangulat és az energia mindenkit magával ragadott a II. Anamesa Fesztivál felvonulásán. Geszti Péter tapsolt, táncolt, egy pillanatra még dobolni is beállt a fiatalok közé a belváros forgatagában. Több mint 400 diák és művész – mozgássérültek, Down-kóros és egészséges társaik – vették nyakukba az utcákat, hogy a jó hangulatú rendezvénnyel hirdessék: a művészet kapukat nyit az emberek között. A francia, görög, tunéziai és magyar fiatalok mellett hírességek is zászlajukra tűzték az elfogadást és a toleranciát. A Class FM műsorvezetői – Vágó Piros és Kiss Orsi –, a Jóban Rosszban sorozat színészei – Legerszki Krisztina, Seres Dániel –, továbbá Nagy Adri, Cserpes Laura és L. L. Junior énekesek, valamint Dolhai Attila is örömmel csatlakoztak a színes forgataghoz.

A sztárok beszámolóját a Cafeblog/Sztárok blogon olvashatod el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top