Sztárok

Tíz pasival múlatta az időt Sarka Kata – fotó

Sarka Kata a minap tíz egyetemista fiúval karöltve szállt versenybe.

A bántalmazott nők mellett kampányoló Sarka Kata nem mindennapi megmérettetésen vett részt. Hajdú Péter felesége minderről a közösségi oldalán számolt be a követőinek.

A közösségi oldalán keresték meg az egyetemista fiúk

Sarka KataJó érzések kavarognak bennem a mai nappal kapcsolatban, amit szeretnék megosztani veletek. Egy hete kaptam itt egy nagyon kedves levelet. A Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karának egyik hallgatója írt nekem, hogy a gépészkari napokon – ami egy elképesztően vicces feladatokból álló versenysorozat – legyek a csapatuk tagja (Brigád) az egyik versenyszámban!” – írta az ominózus bejegyzésben a nemrég előadást tartó Kata. Szabó Zsófi és Vajna Tímea barátnője azt is elárulta, hogy kezdetben azt gondolta, ez az egész csupán valami vicc, ennek ellenére visszaírt az egyetemista fiúknak.

Hamar kiderült, hogy a srácok nem tréfálnak

Fotó: Sarka Kata Facebook-oldala
Fotó: Sarka Kata Facebook-oldala

Pár levélváltásból kiderült, hogy valóban komolyan gondolják! Ezek után nem volt mit tenni, odamentem az egyetem kollégiumához, persze kicsit tartva attól, hogy milyenek lesznek, hogyan fogadnak majd” – írta.

A kollégium épülete előtt vártak egy csapatpólóval, és az első pillanattól kezdve azt éreztették velem, hogy a lehető legtermészetesebb dolog az, hogy ott vagyok, és sztoriztak a csapattagokról, jó fej módon egyből befogadtak!” – zárta a negatív kritikát is jól viselő Kata, hozzátéve: a főzőverseny eredményét egyelőre nem tudja, mindenesetre örül annak, hogy – ha csak pár óra erejéig is – egy ilyen összetartó csapat tagja lehetett.

Itt megnézheted a kétgyermekes édesanyáról készített galériánkat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top