Sztárok

Ez a játék György herceg legújabb kedvence

Több mint kétezer ajándékkal lepték meg új-zélandi és ausztráliai rajongói.

Vilmos herceg, a brit trón várományosa és hitvese, Katalin hercegnő háromhetes látogatást tett a két távoli országban, ahová magukkal vitték tavaly júliusban világra jött elsőszülött gyermeküket is. György több mint kétezer ajándékot kapott, köztük egy személyre szabott, 2200 font (több mint 800 ezer forint) értékű szörfdeszkát, amely az ő nevét viseli.

A fiatal herceget a vendéglátók emellett több száz plüssmackóval és egyéb plüssállattal, egy hamisítatlan, az Ő Királyi Fensége, György herceg feliratot viselő ausztrál krikettsapkával, gyermekbiciklikkel, játékmotorcsónakokkal és egyéb kincsekkel lepték meg. A kedvencnek azonban egy hatalmas vombat bizonyult: György, akit szülei a Sydney-i állatkert is elvittek, és a csak Ausztráliában honos erszényes plüssváltozata azonnal elválaszthatatlan barátokká váltak. A vombatot Peter Cosgrove, Ausztrália brit főkormányzója ajándékozta a gyermeknek.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

A játékhegy zömét a szülők helyi gyermekkórházaknak és jótékonysági szervezeteknek ajándékozták tovább, de a plüssvombatot elhozták magukkal látogatásuk végén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top