Sztárok

Nánási Pál már majdnem levetkőztette Tatár Csillát

Évek óta a legnagyobb férfimagazin vágyálma, hogy ruha nélkül címlapjára tehesse Tatár Csillát, aki ez idáig nemet mondott. Most Nánási Pálnak mégis többet mutatott, mint amennyit megszoktunk tőle.

Nánási Pál már majdnem levetkőztette Tatár CsillátSaját blogjában mesélt arról Tatár Csilla, hogy évekig önértékelési problémákkal küzdött. A Mokka műsorvezetője mára megbarátkozott önmagával, ami annak is köszönhető, hogy rengeteget tesz azért, hogy mindig csinos és fitt legyen. Nem véletlen, hogy Csillát évek óta ostromolja Pantl Péter, a Playboy magazin főszerkesztője, ám a Stílusvadász műsorvezetője állja a sarat: ez idáig nem adta be a derekát a meztelen, ámde művészi fotózásra.

Férfi rajongói legnagyobb örömére most mégis többet mutatott magából a szokásosnál: Nánási Pál egy visszafogottan szexi, érzéki fotósorozatot készített róla. “Az egyik legcsinosabb tévés műsorvezető. Nem csoda, hogy évek óta ostromolják, mutasson egy kicsit többet magából. Most végre az égiek is úgy akarták – de persze leginkább Csilla és én , hogy elkészülhessen ez az érzéki, finom és nagyon »tatárcsillás« sorozat.  Büszke vagyok, hogy épp a blogom lehet az a felület, ahol megvalósult! Köszi, Csilla!” – méltatta modelljét a fotós.

A Csilláról készült képsorozatot Nánási Pál saját weboldalán tekintheted meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top