Sztárok

Kitűzték az esküvő időpontját Varga Viktorék

Hétfő reggel a Mokka Balatonfüredre települt stúdiójában jelentette be Varga Viktor és Cinthya Dictator esküvőjük időpontját.
Fotó: Varga Viktor Facebook oldala
Fotó: Varga Viktor Facebook-oldala

Az elmúlt hetekben az Édes Élet nézői végigkövethették, ahogy Varga Viktor és kedvese szinte minden apróságon hajba kap. Többen úgy vélték, az állandó konfliktusoknak szakítás lesz a vége, ám szerencsére nem a vészmadaraknak lett igazuk. Bár azt maga Cinthya is elismerte a valóságshow-ban és korábban a Mokkában is, hogy amióta elkezdett “leválni” Viktorról, és már nemcsak az énekes barátnőjeként emlegetik, párja féltékenyebb a szokásosnál, de szó sincs szakításról. Olyannyira, hogy hétfő reggel maga Varga Viktor jelentette be esküvőjük időpontját.

“Szeptember 19-ére kitűztük az esküvőt, úgyhogy elkezdünk készülni, az egész nyár erről fog szólni” – kezdte a Csillag Születikben feltűnt énekes, aki a lagzit kapja születésnapi ajándékul, hisz épp aznap tölti be huszonhetedik életévét. A nemrégiben a Nők Lapja Cafénak interjút adó Cinthya elárulta, kissé tart a közeli időponttól, ám párja mindig megnyugtatja. “Bennem van egy kis félelem, de Viktor olyan önbizalommal kezeli ezt a dolgot, hogy ezzel megszabadít a  félelmeimtől. Érzem rajta, mennyire biztos magában és ez nyugalommal tölt el” – árulta el a fiatal fotós lány, aki úgy tervezi, hatalmas agancsokkal vonul majd az oltár elé, Viktor pedig íjjal és nyíllal várja majd őt: ezzel a kissé bizarr kiegészítővel jelképezve, hogy míg ő a vad, jövendőbelije a vadász, aki lenyilazza, és ezzel egy életre megszerzi magának.

A teljes beszélgetést most itt is megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top