Sztárok

Éjjel-nappal Budapest Dorina: eltávolítottam az életemből a csajokat

Az Éjjel-nappal Budapest Dorinája vásárolgatás helyett autóversenyzéssel vagy éppen különböző extrém sportokkal tölti a szabadidejét. Dorina azt mondja: ez is közrejátszik abban, hogy nincsenek lánybarátai.

Az Éjjel-nappal Budapest Dorináját elegáns és sportos ruhadarabokban egyaránt látni a hétköznapokon, de a látszattal ellentétben Dorina nem a tükör, vagy éppen a gardróbja előtt állva tölti a napjai nagy részét.

Fiús kislány volt

A pultosként dolgozó lánynak szinte mindig kifogástalan a megjelenése, ezért nem meglepő, hogy sokan azt gondolják: a szabadidejét előszeretettel tölti a különböző Az Éjjel-nappal Budapest Dorinája: bevásárlóközpontokban, új ruhadarabok után kutatva. Pedig a valóságban ez egyáltalán nincs így. “Mint minden nő, én is foglalkozom a külsőmmel, azonban azt gondolom, hogy igenis vannak alkalmak, amikor jó érzés smink nélkül, melegítőben kilépni az utcára. A magas sarkúval kapcsolatban is kettős érzéseim vannak: egyrészt imádom, másrészt viszont számomra nagyon fontos a kényelem, ezért ha például vezetek, hanyagolom ezt a viseletet” – mondta a Nők Lapja Cafénak Dorina, aki azt is elárulta: igencsak fiús kislány volt. Ennek fényében nem meglepő, hogy az iskolás évei alatt nem a gyengébbik nem tagjai között keresett magának barátokat.

Veszélyesen éli az életét

Az Éjjel-nappal Budapest Dorinája: A fiúkkal valahogy mindig sokkal jobban megértettem magam, ők nem pletykáltak ki, és – ellentétben a lányokkal – nem szúrtak hátba. A lányok folyamatosan áskálódnak, és – ha beismerik, ha nem – irigyek a szebb, csinosabb, okosabb barátnőikre. Az én életemből ez kicsit sem hiányzik, úgyhogy – egy-két kivételtől eltekintve – eltávolítottam az életemből a csajokat. Nincsenek barátnőim, a fiúkkal érzem jól magam – mondta a Kristófot megbabonázó lány.

A személyisége mellett az általa választott hobbiban is megmutatkozik, hogy ő bizony nem olyan, mint a többi lány. Dorina imádja az autóversenyzést, a sportlövészetet, emellett wakebordozik, mindent kipróbál, ami veszélyes. Adrenalinfüggő vagyok. A ralizás egy örök szerelem az életemben, imádok vezetni, imádom a sebességet, a veszélyes helyzeteket. Tény és való, hogy nem az a tipikus csajos sport, de mennyivel izgalmasabb egy jó kis verseny, mint mondjuk egy jógaóra!mondta nevetve.

Itt megnézheted a sorozatszereplőről készített galériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top