TV-sztárok

Testhezálló feladatot kapott Éjjel-nappal Budapest Kristóf

Az Éjjel-nappal Budapest Regina által üzemeltetett állóhajóról kritikusan számolt be egy lap, ezért Kristófhoz fordult segítségért.

Bár nem kapott rossz ajánlást a Regina és Dávid által üzemeltetett állóhajó, a tulajdonosok mégis kiakadtak, ezért Kristófhoz fordultak segítségért. “Megjelent egy cikk a hajóról, hogy ideális hely családoknak és nyugdíjasoknak, de bulizni nem lehet. Ezen kiakadtak Regiék, és megkértek, hogy hozzak össze egy bulit, én pedig megszerveztem a Hajó Szépe Versenyt, ahová csak fiatal lányokat hívtam” – mesélte büszkén a Kristóf. A víz közelsége miatt, gondoltam, elég, ha a lányok csak bikiniben mutatják meg magukat, így a csak pasikból álló zsűri is könnyebben tud dönteni” – tette hozzá mosolyogva a sorozat macsója, aki ezzel végre szerzett néhány jó pontot jótékonykodó társainál.  A szavam elállt, mikor megláttam, hogy mennyi jó csaj van a hajón. El kell ismernem, hogy Kristóf tud valamit” – mondta Dávid, aki a zsűriben is helyett kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top