Sztárok

Dráma! Csúnyán összeomlott VV Aurelio

Alig néhány nappal a játék vége előtt úgy tűnik, a teljes kiborulás szélére kerültek a villalakók.

Az idei Való Világ eddig sem volt mentes botrányoktól és kiborulásoktól, a közelgő végjáték viszont egyre inkább megviseli a játékosokat. A ma esti párbaj teljesen kikészíti a bent lakókat, elsősorban persze VV Aureliót és VV Krisztiánt, akik alig bírják már a nyomást.
Krisztián már a kihívás előtt elkönyvelte, hogy Aurelio bárkit is választ majd ellenfeléül, valószínűleg az ellenfele lesz végül a kieső. Nem csoda, hogy így gondolja, hiszen a lakók Aureliót vélik a legerősebb játékosnak, és a legnagyobb esélyesnek a fődíj megnyerésére. Rosszul fogadta tehát Krisztián, hogy végül őrá esett a választás, és neki kell a ma esti megmérettetésen részt vennie. Bár elhatározta, hogy a végsőkig küzdeni fog, a tegnap estét már súlyos sóhajokkal és fohászkodással töltötte, Aurelio pedig az idegösszeomlás szélére került, amikor a kampány részeként szópárbajt kellett vívnia kihívottjával. A helikopterezés és a meztelenkedés helyett a villa nagyszájú játékosa megpróbálta kiosztani Krisztiánt, de végül összetört a stressz súlya alatt, és csillapíthatatlan zokogásban tört ki.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top