Sztárok

VV Krisztián élő adásban fenyegette meg Istenes Bencét – galéria

Istenes Bence VV Izával szelfizett, ez pedig nemigen tetszett a wannabe szupermodell szívszerelmének, VV Krisztiánnak.

A Music Fm Önindító című reggeli műsorának csapata hétfő. a Való Világ villájából köszöntötte a hallgatókat. Istenes Bence, Pordán Petra és István Dániel a kertben berendezett ministúdióban beszélgettek – többek között a vasárnapi párbajról, és a külvilágtól érkező üzeneteket is felolvasták nekik –, majd egyenként szólították a villalakókat. A műsorvezetők először szépen kifaggattak mindenkit (ki hogy érzi magát és hasonlók), majd – annak rendje és módja szerint – sor került az elmaradhatatlan közös szelfizésre is.

VV Krisztián élő adásban fenyegette meg Istenes Bencét - galériaA frissen kibékült szerelmespár férfi tagja azonban kevésbé lelkesedett, mint a többiek. “Te nem sokáig leszel egyben!” – vetette oda a mindig vicces Bencének Krisztián, amiért az RTL Klub és a Music FM műsorvezetője egészen odáig merészkedett, hogy egy közös fotót készített Izával. Krisztiánnál – aki vélhetőleg azon húzta fel magát, hogy se veled, se nélküled kedvese több olyan üzenetet is kapott, amiben pasik ajánlkoztak fel neki – ez a “megbocsáthatatlan bűn” verte ki a biztosítékot annyira, hogy odapirítson a Való Világ házigazdájának. “Én nem hallottam, mit mondott nekem Krisztián, a többiek mondták, hogy nem tetszett neki, hogy Izával fotózkodtam, de biztos csak viccelt” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a vagány műsorvezető, aki nem vette komolyan Krisztián kiborulását.

Az ominózus jelenetet a keddi összefoglalóban nézheted meg!

Galériánkban többek között megnézheted, hogyan szelfiztek a műsorvezetők és a villalakók:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top