Sztárok

Ördög Nóra nem bánta meg a döntését

Ördög Nóra hosszú éveken keresztül versenytáncolt, az érettségi után azonban úgy határozott, hogy lezárja életének ezt a korszakát.

Bár sokan nem tudják, de Ördög Nóra életének hosszú éveken keresztül szerves része volt a versenytánc, a műsorvezető és táncpartnere egy szegedi táncklub színeiben versenyzett. A második gyermekével várandós műsorvezető éppen ezért minden egyes héten nosztalgikus hangulatban lép a Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című műsor táncparkettjére.

Az első várandóssága előtt gyakorta járt el bulizni a barátnőivel

Ördög Nóra lapunknak többek között arról is mesélt, milyen emlékeket őriz életének erről az időszakáról, s azt is elárulta, milyen érzésekkel gondol vissza táncos múltjára. “Azok a dolgok, amiket versenytáncosként elsajátítottam, kitörölhetetlenek – gondolok itt például a helyes Ördög Nóra nem bánta meg a döntéséttesttartásra, vagy éppen arra, hogyan kell magas sarkú cipőben lejönni egy lépcsőn. Ezek automatikusan beépülnek az ember agyába. Tulajdonképpen bármilyen műsort vezetek – akár X-Faktort, akár Szombat Esti Lázat –, és van rajtam egy magas sarkú cipő és egy szép ruha, rögtön eszembe jut múltam ezen időszaka” – mondta a Nők Lapja Cafénak Nóra.

A csinos kismama azt is megosztotta velünk, hogy korábban – amikor még nem volt várandós vagy éppen már édesanya – gyakorta eljárt bulizni a barátnőivel. És azokon az estéken mindig a táncé volt a főszerep. “Kifejezetten azokat a helyeket kerestük, ahol jól táncolható zenéket adtak, és képesek voltunk egész éjjel megállás nélkül riszálni! Mostanában már sajnos ritkán van ilyen élményben részem, kisgyermekes anyukaként most még eszembe sem jut a partizás, ráadásul az én helyzetemben a hatalmas »ereszd el a hajam« típusú bulik nem is könnyen kivitelezhetők, mert a bulizás elvileg arról szól, hogy elengedheted magad, és önfeledten szórakozhatsz, de ha fürkésző tekintetek kísérnek, úgy kissé nehézkes. Viszont, mivel tíz évig versenytáncoltam, a jó zenékre a mai napig automatikusan elindul a lábam.”

“Át kellett gondolnom a dolgokat”

Nórában az érettségi után született meg az elhatározás, miszerint befejezi a táncos karrierjét. “Felkerültem Budapestre, a főiskolára, a táncpartnerem viszont Szegeden maradt, így nem tudtuk összehozni a próbákat. Tudod, az az igazság, hogy akkor már elég régóta táncoltunk, és elég Ördög Nóra nem bánta meg a döntésétmagas szintre jutottunk, ezért nem szerettem volna mással folytatni. Hoznom kellett egy döntést, mert az sajnos elég hamar kiderült, hogy a hétvégék nem lesznek elegendőek arra, hogy ugyanezt a színvonalat tudjuk tartani. Át kellett gondolnom a dolgokat, a jövőmet, hogy hivatásként is szeretnék-e a tánccal foglalkozni, és úgy határoztam, hogy fájó szívvel ugyan, de abbahagyom” – mondta Nóra, akinek bár ez a fajta mozgásforma eltűnt az életéből, a tánc szeretete megmaradt. Férjével, Nánási Pállal például anno az esküvőjükön hajnalig ropták. Az utóbbi években a táncot egy más típusú mozgás váltotta fel Nóra életében. “A várandósságom alatt kezdtem el a kismama jógával foglalkozni, és ez egy óriási szerelem lett. Miután Mici megszületett, ebből baba-mama jóga lett, most is járunk rendszeresen. Ha nincs időnk elmenni, akkor otthon, DVD-ről tornázunk” – zárt a Szombat Esti Láz műsorvezetője.

Itt megnézheted az Ördög Nóráról készített galériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top