Sztárok

Fapadossal repültek Vilmosék

Diana hercegnő két fia ismét megmutatta, hogy mennyire emberiek a származásuk ellenére is, és turistaosztályon repültek, mint az átlagpolgárok.

Egy Memphis–Dallas-repülőút általában nem tartogat semmi különlegességet, és az utasok általában végig alszanak a másfél óra alatt. Ám vasárnap délután olyan dolog történt az American Airlines egyik járatán, amitől mindenki izgatottan kezdett mocorogni a székében: a turistaosztályon utazott ugyanis Vilmos herceg is, a királyi sarjak pedig nem igazán szoktak az átlagemberekkel vegyülni egy repülőgépen. A diáktársai által utált herceget mindenki vadul fotózni kezdte, és a közösségi oldalak majd felrobbantak, annyi bejegyzés született a pénzspórolós útról.

Az utastársak beszámolói alapján, Diana nagyobbik fia a legkevésbé sem viselkedett úgy, ahogy azt egy kékvérűtől sokan elvárnák. Nem kért megkülönböztetett figyelmet magának, nem keltett feltűnést, és mindenkivel udvariasan viselkedett. Szóval a lehető legjobb király lehet belőle a nyáron.

Fapadossal repültek Vilmosék

Vilmos mellett a katonáskodással felhagyó öccse sem flancolt a hazajutással. Harry egy fapados járattal tért vissza a ködös Albionba, ám neki sikerült jobban álcáznia magát, és senki nem figyelt fel rá a gépen.

Persze azért velük tartott egy kisebb seregnyi testőr is, akiket a Scotland Yardtól rendeltek melléjük, így senki illetéktelen nem juthatott a barátjuk esküvőjéről hazafelé tartó hercegek közelébe. A védelmük pedig már korántsem olyan olcsó mulatság, mint az utazásuk. A különleges tisztek szolgálata ugyanis majdnem 20 millió forintba került a brit adófizetőknek az ötnapos amerikai kiruccanás alatt.

Vilmos feleségével, Katalinnal együtt gyakran vesz részt olyan eseményeken, ahol a civilekkel keveredhetnek, ugyanis imádják, ha átlagosok lehetnek egy rövid időre. Ilyen volt az az esemény is, aminek a fotóit itt láthatjátok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top