Sztárok

Szakítás szélén az Éjjel-nappal Budapest szerelmespárja – fotó

Ismét áll a bál Joe és Barbi között az RTL Klubon minden hétköznap este látható Éjjel-nappal Budapest című sorozat két főszereplője között.

Az elmaradt esküvő után úgy tűnt, hogy rendeződtek a dolgok, de most ismét fellángolt a vita a szerelmesek között, mivel Joe nem szeretne gyereket, Barbinak viszont legfőbb vágya, hogy végre anyuka lehessen. “Szeretem Barbit, nem akarom elveszíteni! Ha gyereket akar, hát legyen, beadom a derekam. Korábban valóban nemet mondtam, egy gyerekem már van, és úgy éreztem, öreg lennék már apának” – mondta Joe, de lehet, hogy már későn gondolta meg magát.

“Hogy jött most ez az agyába, miért nem akart korábban boldoggá tenni?” – értetlenkedett Barbi, aki már nem biztos benne, hogy meg akarja szelídíteni a sorozat rossz fiúját. “Én most már ezt nem akarom, Joe mindig is úgy viselkedett, mint egy szingli, be kell látnom, hogy ő egy szabad ember, nem való neki a család, szerintem jobb, ha szakítunk!” – tette hozzá határozottan a szőkeség, aki nem tagadta, hogy az újabb konfliktus nagyon megviselte.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top