Sztárok

Teljesen kiborult Bódi Sylvi – fotó

Bódi Sylvi a közösségi oldalán fakadt ki: a modell kiborulásának tárgya nem más, mint az emelt szintű angolírásbeli az érettségin.

A május 5-ei héten több tízezren érettségiztek/érettségiznek a kötelező, valamint a szabadon választható tantárgyakból. A Sugarbird egyik arca, Bódi Sylvi is az érettségizők között van: a glammodell angol emelt szintű érettségi vizsgát tett a minap. S bár Sylvi rengeteget készült a megméretésre, a vizsga nem éppen úgy sikerült, ahogy azt előre eltervezte.

A hangfelvétel minősége miatt akadt ki

 

Fotó_ Bódi Sylvi Facebook-oldala
Fotó: Bódi Sylvi Facebook-oldala

A rúdtánctól eltiltott modell a közösségi oldalán osztotta meg a felháborodása tárgyát a követőivel. “MI VOLT EZ A SZÖVEGHALLGATÁS AZ ANGOL EMELTSZINTŰ ÉRETTSÉGIN???!!!!!!!! Angolból közép és felsőfokú, illetve egy nemzetközi nyelvvizsgával rendelkezem, de ilyen brutális esettel még nem volt dolgom! Szomorú, hogy nagyon sok diák sorsa pecsételődhet meg egy ilyen rossz minőségű, esetlegesen szánt szándékkal megnehezített hanganyag miatt. Hiszen nem arról van szó, hogy nem ismeri azokat a szavakat, amelyek elhangzottak és amelyeket be kellett volna írnia, hanem a technikai lehetőségek nem voltak megfelelőek” – írta Sylvi.

A veszélyes hobbinak hódoló modell ezt követően azt is elregélte, társaival milyen problémákkal kellett megküzdeniük: a magnó távol volt tőlük, a szöveg pedig recsegett-ropogott – állítólag. “Én azonnal, a többieket meg nem zavarva karlengetéssel jeleztem a felügyelő tanárnak, hogy semmit nem hallok a szövegből. Végül csinált nekem egy helyet elől, és jelezte, hogy üljek át oda. Az első sorban ülvén szomorúan és megdöbbenve tapasztaltam, hogy csak egy hajszállal hallom tisztábban a felvételt!!! Kis híján agyvérzést kaptam az idegességtől” – olvasható a bejegyzésben. Sylvi kálváriája ezzel még nem ért véget, a történet folytatását Facebook oldalán hosszasan taglalja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top