Sztárok

Egymásnak feszült Hajós András és Soma

Soma szerint Az ének iskolája című műsornak kártékony hatásai vannak a műsorban szereplő gyerekekre nézve – az egyik tanár, Hajós András ezt persze nem hagyta szó nélkül.

Hajós András visszaszólt Somának – írja a Bors. A lap nemrég arról számolt be, hogy Soma a közösségi oldalán kifakadt, miután belepillantott Az ének iskolája című műsor egyik adásába.

Hajós nem ért egyet Somával

“Mindenki megállás nélkül dicsérte, sőt esetenként túldicsérte a gyerekeket (akik között persze akadt valóban jó előadó is), de az egészben volt valami túlzó bájolgás, amit nagyon ártalmasnak tartok. Ezeket a gyereke­ket most szinte mindenki piedesztálra emeli, aztán a zsűri már nem leszEgymásnak feszült Hajós András és Soma tovább az életükben (nem kapnak érte fizetést, hogy dicsérjék őket), vége a műsornak, és ők ott maradnak a levegőben” – írta a bejegyzésében Soma.

A kijelentése nagy port kavart, Hajós András – amint tudomást szerzett az esetről – a műsor védelmére kelt. Kicsit fáj Soma véleménye, de nem lep meg, mert ismerem és szeretem őt, vehemens ember. Az én tavalyi és idei tanítványaim nem élnek álomvilágban. Tudják, hogy énekes nem egy tévéműsortól lesz valaki, de keményen dolgoznak az álmaikért. Cserébe kiélvezik a siker pillanatait. Ezért dicsérjük inkább őket. Tudom, Soma rég­óta ismer engem és szeret, kérem, hogy bízzon bennem: nem adom a nevem és a munkám olyasmihez, ami ártalmas” – üzent Hajós Somának.

Az ének iskolája múlt heti adásában Rghei Sarah lett a legjobb diák, így ő énekelhetett duettet tanárával, Szandival:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top