Sztárok

VV Iza: “alpárinak tartom magam”

VV Izával a kiesése után beszélgettünk: érettségi, nevelőintézet, szerelem, köpködés és szupermodell-karrier volt a "menü".

Tegnap este lezajlott a Való Világ hatodik szériájának utolsó párbaja: a nézők úgy döntöttek, hogy VV Iza az a személy, akit nem szeretnének a fináléban látni. VV Zsófi párbajellenfele könnyek között vette tudomásul, hogy kénytelen lesz rendes munkával előteremteni egy lakás vagy éppen egy autó árát.

Repül a nyál, ki tudja….

VV Krisztián szívszerelmével a játéktól való búcsúzását követően beszélgettünk – többek között arról, milyen szuper tervei vannak arra vonatkozóan, hogy beindítsa a szupermodell karrierjét. De más is szóba került, volt itt köpködés, érettségi, móka és kacagás, egyszóval: minden, ami kell. “Igazán azért vagyok csalódott, mert úgy érzem, én mindent megtettem. Ez most így alakult sajnos” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Iza, hozzátéve: öröm az ürömben, hogy végre újra magához ölelhette kedvesét. Ha azt mondjuk, hogy az ő szerelmük bizony nem mindennapi, akkor finomak voltunk és nőiesek.

VV Iza egyébként – érthető módon – nem szívesen gondol vissza a köpködős történetre. “Ez az egyetlen dolog, amit megbántam a villalétem alatt. Annyira szégyellem magam, hogy nem tudom elégszer elmondani, mennyire sajnálom. Nyilván mindenkiben megmarad ez a sztori, de az a nyomás, az a stressz, az a fájdalom, ami bennem volt, és felgyülemlett, így jött ki. Életemben nem köptem még le senkit, és más családját sem szoktam a számra venni. Alpárinak tartom és elítélem azt, aki így viselkedik – magamat is” – mondta Izabella, aki tinédzserévei egy részét nevelőintézetben töltötte: magatartásproblémái voltak.

Addig nem hajlandó kamera elé állni, míg le nem adja a pluszkilóit

A wannabe szupermodell retteg attól, hogy a villaléte esetleg hátráltatja majd a manökenkarrierjét. “Csak reménykedni tudok abban, hogy az előnyömre, nem pedig a hátrányomra válik a szereplésem. Egy biztos: az elsődleges célom most az, hogy a felszedett kilókat leadjam. Addig nem vagyok hajlandó kamera elé állni, és nem engedem, hogy felvegyenek, fotózzanak, amíg nem vagyok magammal tökéletesen megelégedve” – magyarázta. Ő még bizonyára nem tudja, hogy a rendszer kissé másként működik, és hétfőnként nem kívánságműsor van, hanem futkosás tévéműsorból interjúra.

Iza a modellkedés mellett szívesen tevékenykedne a médiában – mondjuk mint műsorvezető –, de alapjáraton jogi pályára készül. Nofene… “Szeptemberben visszaülök az iskolapadba, és megszerzem az érettségit, mert szerintem ez egy alapdolog. Aztán, később szeretnék továbbtanulni, egy elég komoly téma érdekel, a jogi pálya. Nagyon szeretnék büntető ügyvéd lenni, mivel úgy gondolom, hogy nagyon sok mindent meg és ki tudok magyarázni.” Itt jegyzem meg: én is, és szerintem vannak ezzel még így páran, de mégsem lesz mindenki ügyvéd vagy bíró. Na, mindegy. A jogi karrier azonban egyelőre még biztosan várat magára, Izabella ugyanis nem érzi magát elég érettnek a feladathoz. “Úgy vagyok ezzel, hogy egy ilyen iskolát csak akkor fogok elvégezni, ha benő a fejem lágya.

Coelhóné már a játék elejétől kezdve azt hajtogatta, hogy szupermodell szeretne lenni – azt elfelejtette mondani, hogy már az. Nem is értjük, miért nem dicsekedett el a Victoria’s Secret show-val:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top