Sztárok

VV Krisztián képtelen volt kezelni az agresszióját – videó

VV Krisztián három dologra büszke: bekerült a villába, megtanult bocsánatot kérni, végül pedig sikerült legyőznie az agresszióját. Mi ezek szerint másik műsort néztünk...

VV Krisztián számára véget ért a tündérmese népmese, vasárnap este ugyanis ő búcsúzott a ValóVilág 6 játékától. Az Istenes Bencét megfenyegető Krisztián nem erre az eredményre számított, és sajnálja, hogy a nézők VV Gombi 2.0-át, vagyis VV Aureliot küldték vissza a luxusbörtönként emlegetett villába.

VV Teo és VV Dávid után egyébként a hajdúnánási fenegyerek a harmadik villalakó (pedig, voltak egy páran!), aki nem álmodozik celebkarrierről. Ő már a villa falain belül rádöbbent a szörnyű igazságra, miszerint – ha nyer, ha nem nyer – néhány hónapon belül megy a süllyesztőbe. “Furcsa, hogy VV Krisztiánmegismernek, hogy fényképet, aláírást kérnek, de ez szerintem maximum csak egy »ötperces dolog« lesz, aztán megyek a levesbe. Még nem tudom, hogy mihez kezdek, gondolom, el kell mennem munkát keresni” – osztotta meg velünk a meglátásait Krisztián, aki vagy Pesten, vagy pedig Hajdúnánáson fog pénzkereseti lehetőség után nézni.

A legutóbb kieső – aki nem mellesleg arra a legbüszkébb az életében, hogy eljutott a villáig – emellett azt is elmesélte a Nők Lapja Cafénak, hogy milyen két, rendkívül fontos dolgot tanult meg a játék során. “Most már tudok bocsánatot kérni, ha hibázom, ez régebben nemigen ment. Megtanultam kezelni a konfliktusokat, és legyőztem az agressziómat. Büszke vagyok arra, hogy semmi ostobaságot nem csináltam a villában” – mondta. Na most, két dolgot tudunk elképzelni: vagy mi hallucináltunk, vagy pedig ő nem emlékszik az ominózus “konyhakéses” jelenetre. Mindegy is, mert már folytatja. “Sohasem voltam szent, se bent, se kint, de nem vettem részt nagy verekedésekben, mindig megpróbáltam normális úton rendezni a dolgokat. Egy dologtól tudok kiakadni, ha a családomat vagy a szeretteimet bántják.” Ezt láttuk, gondoljunk csak vissza a nem is olyan rég történt köpködőcsatára, ugye.

VV Iza szívszerelme végezetül azt is megosztotta velünk, hogy számára nem büdös a munka, ezért inkább lesz felszolgáló, mint hogy három évig járjon egy felsőfokú oktatási intézménybe. “Nekem elég az érettségi, nem szeretnék egyetemre menni, mert az rengeteg időt elvenne az életemből. Az alatt a három év alatt inkább dolgozom, és keresek pénzt” – zárt Hajdúnánás jelenlegi ügyeletes celebje, aki bár rendkívül sajnálja, hogy elesett a nyereménytől, örül annak, hogy újra magához ölelhette szeretteit.

Az alábbi videóban megnézheted Krisztián legjobb pillanatait:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top