Sztárok

VV Teo 22 évesen úgy döntött, ideje befejezni a szakközépiskolát

VV Teo búcsúzott a Való Világ játékától: a bevállalás lány konfliktuskezelésről, közönségességről és terveiről is mesélt nekünk.

Tegnap este lezajlott a VV6 hetedik párbaja, VV Zsófi és VV Teo mérte össze erejét – utóbbi csúfos vereséget (75%-25%) szenvedett “nem hiszek az őskorban Zsófikától. VV Teo – az eddigi kiesők nagy részével ellentétben – mosollyal az arcán vette tudomásul, hogy elesett tizenkét millától, egy lakástól és egy autótól.

Nem hét emberrel csókolózott, csak kettővel

“Kettős érzések voltak bennem a párbaj után, egyrészt, bár nem látszott, de szomorú voltam, hiszen nem jó érzés veszteni, másrészt viszont örültem, hogy végre megölelhettem a szeretteimet” – mondta a Nők Lapja Cafénak Teo, aki édesanyját segítette volna a nyereményből. A VV Alexával is összegabalyodó lány nem osztja játékostársai véleményét, hogy ő VV Teo attól félt, nehogy kárt tegyen a társaibanközönséges. Mint mondja: szerinte tök rendben van, hogy nyitott bent két ember – egy fiú és egy lány – felé.

Nem hét emberrel smároltam, csak kettővel. Én az életben is ilyen vagyok, nem játszom meg magam, nekem nem kell udvarolni. Nem szeretek felesleges köröket futni: ha valaki tetszik, és jól érzem magam vele, akkor mire várjak?!” – mondta. A lány egyébként saját bevallása szerint nehezen kezeli a stresszt, ennek ékes bizonyítéka, hogy amikor VV Alexa kiesett, dühében lebontotta a fürdőszobában a lambériát, és eltörte a kezét. Úgy vagyok vele, hogy ami belül rossz érzés, az inkább kívül fájjon. A való életben egyébként általában az szokott lenni, hogy futok három kört, hogy levezessem a feszültséget. Jó, ha kiadom magamból a dolgokat, mert így biztosan nem teszek kárt se magamban, sem pedig másban” – mesélte Teo.

Hihetetlen: nem akar műsorvezető lenni

VV Teo attól félt, nehogy kárt tegyen a társaibanMint szinte minden lakó, úgy ő is jó néhány kilót felszedett magára a bent töltött három hónap során. Azt mondja, ez valósággal lelki stresszt okozott neki, így minden erejével azon lesz, hogy leadja a súlyfeleslegét.

A mai nap legszebb meglepetése egyébként egyértelműen az a mondata volt, miszerint NEM szeretne a médiában dolgozni. Ezt is megértük, kérem szépen. Az biztos, hogy a felszolgálói szakközépiskolát befejezem, egy évem van hátra. Emellett szeretnék elkezdeni egy mixeriskolát is, és megcsinálni a jogosítványt. A műsorvezetés dolgot annyira nem érzem, bár biztos kínos helyzetbe tudnám hozni az embereket a bunkó, flegma stílusommal. Mégis azt gondolom, ezt inkább meghagyom másnak” – zárta szavait.

Mi mindehhez csak annyit fűznénk hozzá: május 11. Mindenki vésse be a naptárjába e jeles dátumot, ugyanis ekkor (ki tudja, mennyi időre) bezár a bazár villa!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top