Sztárok

Szexi csajokkal bulizott Tolvai Reni

Több száz rajongó kíséretében tette meg első szambalépéseit Debreczeni Zita, Kiss Virág és Tolvai Reni.

A három híresség örömmel próbálta ki magát a ritmusos, lendületes és szórakoztató szambázásban a hétvégén. “Karneváli hangulatot teremtettek a táncosok és a dobosok szombat délután a Vörösmarty téren, ahol a lányok az igazi brazil forgatagnak megfelelően, színesebbnél színesebb és csillogóbbnál csillogóbb ruhákban tanították meg nekünk az első lépéseket” – lelkesedett Tolvai Reni, aki ritmusérzékének köszönhetően hamar rákapott a szambázásra.

Debreczeni Zitát is magával ragadta a hangulat, a múltjából nemrég nagy titkot felfedő modell külön örült annak, hogy több korosztályt sikerült megmozgatni a hétvégén: “Az elsőre látszik, hogy ez a táncforma igazán hatásos, jól átmozgat, és persze szórakoztató, ami tényleg fontos ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és élvezzük az edzéseket.”

Kiss Virág, az Arnold Classic Europe 2013-as győztese pedig megerősítette, hogy egy félórás szambázás is lehet egy jó kardioedzés része. “A legfontosabb az, hogy olyan mozgásformát válasszunk, amiben jól érezzük magunkat! A szambázást felfoghatjuk egyfajta kardioedzésnek is, és a tánccal nemcsak karcsúsodhatunk, hanem boldogsággal is feltöltődhetünk egyszerre. Kell ennél több?!”

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top