Sztárok

Angelina Jolie lassan elfogy – galéria

A legfrissebb képek igencsak ijesztő képet festenek Angelina Jolie állapotáról.

Angelina Jolie lassan elfogy - galériaLegújabb filmje, a Demóna, majd az HBO legújabb sorozatának, a The Normal Heartnak a premierjén jelent meg Angelina Jolie Brad Pitt oldalán. Az utóbbin – egy hatalmas bakit leszámítva – a színésznő még egészen jól nézett ki.

A legfrissebb lesifotók azonban már kevésbé festenek jó képet a gyönyörű színésznőről. A fotókon jól látszik, hogy a hatgyermekes színésznő szó szerint csont és bőr. Kézfeje bőrén átütnek az ujjcsontjai, míg a képen az is jól látszik, mennyire nem tölti ki a nadrágot, amit visel. Kulcscsontja teljesen kitüremkedik a felsőruházata alatt. Hogy mi az oka a radikális fogyásnak, csak találgatni lehet, az viszont tény, hogy márciusban, az Oscar-díj átadóünnepélyén még egy egészséges kinézetű fiatal nő sétált végig a vörös szőnyegen.

A színésznő egy évvel ezelőtt rákbetegségtől való félelmében úgy döntött, miután édesanyja és nagynénje is mellrákban hunyt el, leveteti kebleit. Néhány hónapja pedig a fejébe vette, hogy újabb drasztikus beavatkozásra készül. “Hátra van még egy műtét, amit még nem végeztek el, de rengeteg tanácsot, támogatást kapok csodálatos emberektől, hogy túljussak a következő lépésen. Nagyszerűen vagyok!… És boldog, hogy meghoztam a döntést. Szerencsés voltam, hogy ilyen remek orvosok gondoskodtak rólam és a gyors felépülésről…” – nyilatkozta akkor az Entertainment Weeklynek.

Galériánkban megnézheted, hogyan néz ki most és egykoron Angelina Jolie:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top