Sztárok

Ahogy még soha nem láttad Máté Krisztinát

Soha nem látott arcát mutatta meg Nánási Pálnak a Szombat Esti Lázban versenyző Máté Krisztina.

Örömmel mondott igent a Szombat Esti Láz felkérésre Máté Krisztina, hisz komoly célja volt a műsorral: szerette volna végre megmutatni a közönségnek azt az oldalát, amit eddig nem ismerhettek.

Ahogy még soha nem láttad Máté Krisztinát“Egész életemben csupa olyan műfajban dolgoztam – gondolok itt például a Híradóra –, ahol nem sok vidám dologról számolhattam be, így aztán engem gyakorlatilag senki sem látott mosolyogni. Szerintem sokan nem is tudják elképzelni, hogy én akár kedves is tudok lenni – végső soron ezért mondtam igent a felkérésre. Azt gondoltam: így nem lehet leélni egy életet, hogy egy banyának hisznek az emberek” –
mondta korábban a Nők Lapja Cafénak a műsorvezető, akit többek között a Leggyengébb láncszem című vetélkedője miatt billogoztak meg a “mindig komor” jelzővel.

Tény, hogy Krisztinára műsorai komolysága miatt jellemző a határozott, magabiztos, férfiasabb fellépés, ám Nánási Pálnak sikerült felvillantania a nőies oldalát: egy igazán finom, gyengéd, légiesen könnyed arcát mutatta meg a fotósnak Bárdos András felesége, aki versenytársaival együtt a tánc szeretete mellett sérüléseket is szerzett a felkészülések alatt.

A fotót itt nézheted meg!

Az Irigy Hónaljmirigy pedig nagy visszatérésre készül. Részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top