Sztárok

Többet keres egyedül Bereczki, mint Szinetárral

Bár már hosszú ideje nincsenek együtt, továbbra is vállalnak közös munkát.

A házaspár hosszú éveken keresztül hatalmasat kaszált a közös haknijaikból, ők ketten egy új brandet építettek ki azzal, hogy házaspárként szerelmes duetteket énekelve járták az országot. Úgy tűnik, hogy két évvel a szakításukat követően a 38 éves Bereczki Zoltánt már jobban kedvelik az emberek, ma már ugyanis többet keres egyedül, mint amikor volt feleségével, Szinetár Dórával – aki a Szombat Esti Láz legutóbbi adásában kínos helyzetbe került – közösen koncertezik – írja a Blikk.

Egy 2014-es árlista szerint, amíg az egykori közös házukat eladásra kínáló Szinetár–Bereczki-duó 475 ezer forint + áfáért indul útnak, addig Bereczkit a zenekarával százezer forinttal többért, azaz 575 ezer forint + áfáért lehet megrendelni. “Az tény, hogy már egyre kevesebb közös fellépésre hívják őket, a szólómegkeresések viszont gyarapodnak” – fogalmazott Ferenczi Orsolya, a páros menedzsere.

Többet keres egyedül Bereczki, mint Szinetárral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top