Sztárok

Brad Pitt és Matthew McConaughey a leglazább sztárok – galéria

Nem mindennapi pillanatokban volt része a New Orleans-i lakosoknak, amikor Brad Pitt és Matthew McConaughey a fejük fölött sörözött egyet.

Ha a sztárok összefutnak valahol véletlenül, akkor mindig úgy üdvözlik egymást, mintha a világ legnagyobb cimborái lennének. Ám Brad Pitt és Matthew McConaughey tanúbizonyságát adták, hogy ők tényleg jóban vannak. Mindezt pedig a lehető leglazább módon tudatták a világgal.

A két hollywoodi szépfiú és családjaik merő véletlenségből pontosan két, egymással szemben lévő hotelszobában szálltak meg New Orleansban, az utca ellentétes oldalán. És amikor ezt felfedezték, az egy elég emlékezetes jelenetsorban végződött. A rendhagyó esküvőre készülő Brad először cseverészett az utca túloldalán álldogáló Matt-tel, majd búcsúzásként átdobott a szintén friss Oscar-díjas kollégának egy doboz sört. Egyik erkélyről a másikra, miközben rajongók tucatjai sikítoztak az utcán alattuk. Ez pedig akárhonnan is nézzük, a történelem egyik leglazább spontán sztáreseménye volt.

Galériánkban pillanatról pillanatra láthatjátok a nem mindennapi baráti csevejt.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top