Sztárok

Ilyen lesz Brad Pitt és Angelina Jolie esküvője

Angelina Jolie és Brad Pitt megengedte, hogy a gyerekeik tervezzék meg a lagzijukat, így elég rendkívüli lesz a nagy nap témája.

Ilyen lesz Brad Pitt és Angelina Jolie esküvőjeMár lassan tíz éve várja mindenki, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt kimondják az igeneket, ám ez eddig csupán téves sajtóhírekben történt meg. De most nagyon úgy tűnik, hogy végre elkezdődtek az előkészületek. Egy hete Angelina megerősítette, hogy továbbra is napirenden van az egybekelés, most pedig elmondta, hogy a gyerekeik tervezik meg a ceremóniát.

A People magazinnak adott interjújában a kínos sminkbalesetet szenvedett színésznő azt nyilatkozta, hogy elképesztő és nem mindennapi lesz a lagzijuk Braddel. A szervezést ugyanis rábízták a hat csemetéjükre, akik igencsak szabadjára engedték a fantáziájukat. Így, ha Maddoxon, Paxon és Shiloh-on múlik, akkor az egész egy nagy paintballcsata lesz, míg az ikrek és Zahara Disney-mániások, szóval ők valamilyen hercegnős mesevilágot álmodtak meg. Persze a sztárpár csak egy bizonyos pontig hagyja érvényesülni a gyerekek terveit, mert szeretnének határt szabni az elképesztő ötleteiknek. Ha pedig elakadnak, akkor nyugodtan használhatják az általunk megtervezett lakodalmuk forgatókönyvét is.

Ilyen lesz Brad Pitt és Angelina Jolie esküvője

Brangelináék 2005 óta alkotnak egy párt, és szinte az első perctől kezdve ők a világ kedvenc szerelmesei. Tavalyelőtt tartották az eljegyzésüket, de az esküvő gondolatával csak azért kezdtek el foglalkozni, mert az rengeteget jelentene a gyerekeiknek.

Nekik pedig mindig igyekszenek a kedvükben járni. Erre láthattok példát a galériánkban!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top