Sztárok

Vajna Tímea megcsinálta a fesztivált – fotó

Jason Statham, Antonio Banderas és Arnold Schwarzenegger után újabb világsztárral kapták lencsevégre Vajna Tímeát Cannes-ban.

Mint arról korábban a Nők Lapja Café is beszámolt: Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea a Cannes-i filmfesztiválon múlatják az időt. A filmpápa és kedvese az olasz határ és Marseille közt félúton fekvő Hotel Du Capban pihennek, amely a világ egyik legnívósabb és legismertebb szállodája. A nagyot villantó Vajna Tímea láthatóan remekül érzi magát a festői szépségű helyen, nem telik el úgy nap, hogy a közösségi oldalán ne osztana meg valamilyen fotográfiát a követőivel. Tímea legutóbb még Jason Stathammal, Antonio Banderassal és Arnold Schwarzeneggerrel szórakozott, tegnap azonban hazai terepre “tévedt”, és Palvin Barbara topmodellel bulizott. A lányok – legalábbis, a képek tanúsága szerint – hamar összebarátkoztak, az önfeledt szórakozásból pedig a Született feleségek sztárját, Eva Longoriát sem hagyták ki.

Galériánkban megnézheted, hogyan telnek Tímea napjai Cannes-ban:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top