Sztárok

Íme, a tökéletesen előnytelen fotó Palvin Barbiról – galéria

Fotósiskola első lecke: így csinálj S-es méretűből plus-size modellt, avagy Palvin Barbi esete az előnytelen fotóval.

 A The Search című film bemutatójára érkezett egy hófehér, testhez simuló ruhában Palvin Barbara, aki foglalkozásából adódóan jellemzően még a hétköznapjain is bombaformában van, nemhogy a vörös szőnyegen, ahol szemek és objektívek tucatjai szegeződnek rá. Ám a fotósszakma csodája, hogy míg egy teltebb hölgyből képesek szupervékony nőt varázsolni, addig egy tökéletes alkatú nőből is képesek pocakos, megcombosodott nőt csinálni. Így történt Palvinnal is, akiről elkészült életének első előnytelen fotója. Íme:

Íme, a tökéletesen előnytelen fotó Palvin Barbiról - galéria
 

Mivel az előző napokban Vajna Timi fotói alapján még vékonynak tűnt Barbara – hacsak nem ennyire a szájíze szerint főznek Cannes-ban –, fotórovatunk szerkesztőjéhez fordultunk megoldásért. “A fotó egy 17 mm-es nagylátószögű objektívvel készült. Ismert jelenség az extra nagylátószögű optikáknál, hogy a kép szélei felé torzítanak. Ezt a képalkotási hibát »hordósításnak« nevezik. Ezért ha a kép szélére komponáljuk a modellünket, előfordulhat, hogy nem a valós képet fogjuk kapni róla” – avatott be minket a fotósszakma rejtelmeibe Leéb Ádám, aki levette a torzítást a képről, és így jól látszik, Barbi nem hízott meg. Halleluja!

Íme, a tökéletesen előnytelen fotó Palvin Barbiról - galéria

 

Barbi helyében azért biztos a hajunkat tépnénk.

Megnézem
Összes kép (1)

 

És ha már Palvin Barbi. A híres modell nem pazarolja az idejét Cannes-ban, a világsztárokkal való szelfik után most az ügyeletes rosszfiúval partizott. Hogy kiről is van szó, a Hír24 oldalán elolvashatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top