nlc.hu
Sztárok
Elképesztően dögös az 50 éves Lisa Kudrow – galéria

Elképesztően dögös az 50 éves Lisa Kudrow – galéria

Lisa Kudrow-n egyáltalán nem látszik az évek múlása: a színésznő ötvenévesen is elképesztően dögös.

Lisa Kudrow kirobbanó formában van – erről tanúskodnak a minap készült képek is. A fotókat látva még a Wikipédiának is csak nagyon nehezen hisszük el, hogy a Jóbarátok egykori sztárja 50 évesen is dögös Lisa Kudrow - galériaötvenéves (!). A Daily Mail információi szerint a színésznő egy sorozatszerep (az HBO-n futó The Comeback) kedvéért változtatta meg a frizuráját, egyes bennfentesek azonban úgy vélik, hogy – szerep ide vagy oda – Lisa már régóta tervezte az átalakulást.

A hétköznapokon sportosan öltözködő Lisát egyébként egy kék koktélruhában kapták lencsevégre, ami kitűnő döntésnek bizonyult, ugyanis kiemelte karcsú alakját és vékony lábait. S bár néhányan úgy vélik, hogy a színésznő különböző kezeléseknek és beavatkozásoknak is köszönheti azt, hogy még mindig fiatalosan néz ki, egy dolog bizonyos: ha ilyen lábakon állna az ország, nem lenne semmi probléma.

Galériánkban minderről magad is meggyőződhetsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top