Sztárok

Balesetet szenvedett Andy Vajnáék jachtja

Andy Vajnának és feleségének egy kisebb hajóütközésben is része volt a rengeteg parti mellett Cannes-ban.

A napokban tért haza a cannes-i filmfesztivált követően Andy Vajna és neje. Timi az Aktív kameráinak mesélt a legnagyobb európai sztárdömpingen átélt élményeiről, melyek közül talán a hajóbalesetük volt a legérdekesebb. A Vajna házaspár a rengeteg buli közepette megfordult a nemrégiben nálunk forgató Brett Ratner jachtján is, ám a parti közben egy kisebb csónak csapódott beléjük, és annyira megbillentette a jachtot, hogy a vendégeknek nagyon kellett kapaszkodniuk a talpon maradás érdekében. Andy pedig majdnem át is esett a korláton, egyenesen a vízbe.

A TV2 riportjában emellett megtudhattok mindent Tímea sokat mutató lila estélyijéről, illetve a szintén nem apácaruhának szánt fehér textilcsodájáról, amikben Cannes-ban múlatta az időt. Nézzétek meg a videót, majd a galériánkban megnézhetitek az alaposan átalakult Timi képes beszámolóját a filmfesztiválról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top