Sztárok

Íme, Palvin Barbi, a színésznő

A Herkules című film legújabb előzetesében végre nemcsak Dwayne Johnson tűnik fel, hanem Palvin Barbara is.

Egyre fényesebben ragyog Palvin Barbara csillaga, és már nemcsak mint topmodellt, hanem mint színésznőt is megcsodálhatjuk. A vasárnapi MTV Movie Awardson ugyanis leadták a Herkules című film legújabb előzetesét, amiben végre Barbit is megmutatták.

Íme, Palvin Barbi, a színésznő

A rövid hajra vágyó modellbüszkeségünknek állítólag nem lesz túl nagy szerepe a részben Magyarországon forgatott kalandfilmben, szóval elég nagy dolog, hogy így is bekerült az egyik előzetesbe. Ugyanis ez azt mutatja, hogy mekkora névnek számít már nemzetközi szinten is. A rendszeresen világsztárokkal mutatkozó Palvintól egyébként teljesen odáig volt a film címszerepét alakító Dwayne Johnson. A rajongása pedig még mindig tart, ugyanis vasárnap külön gratulált Barbinak a Twitteren, amiért feltűnt a Herkules előzetesében. “Fantasztikusan nézel ki az új előzetesben! Hamarosan találkozunk!” – írta a főszereplő Barbara Twitter-oldalára. 

 

Palvin sztárrá válásának legfőbb pillanatait itt láthatjátok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top