nlc.hu
Sztárok
Ilyen szép kislány volt Tatár Csilla – galéria

Ilyen szép kislány volt Tatár Csilla – galéria

Különleges módon, gyerekkori fotóival köszöntjük születésnapján Tatár Csillát.

A Mokka műsorvezetője harmincegyedik születésnapját ünnepli. Csillát családja mellett már rajongói is felköszöntötték közösségi oldalán, aminek a hazai sztárok között az egyik legaktívabb felhasználója.

“31 éves lettem. Imádom a születésnapokat, mert ilyenkor tényleg úgy érzem, hogy mindenki gondol rám. Már most olyan sokan írtatok, és persze éjfél után 1 perccel a legfontosabb ember  az életemben is felköszöntött. Szóval KÖSZÖNÖM! Nánási Palinak is, aki a pár héttel ezelőtti sorozatunk következő részével lepett meg engem ma reggel. Szeretem ezt válogatást, mert itt a történetek ott vannak az arcomon” – tette közzé a csinos műsorvezető. Bár tény, hogy Nánási Pál fotói (amiket ide kattintva meg is nézhetsz!) csodálatosak lettek, mi azonban most egy sokkal személyesebb fotósorozattal szeretnénk köszönteni Csillát. Archívumunkat végigböngészve gyermekkori fotókra bukkantunk ugyanis.

És lám, miből lesz a cserebogár!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top