Sztárok

Szuperszexi fotó készült Horváth Éváról

Horváth Éva – a férfiak legnagyobb örömére – egy sejtelmesen szexi képet tett közzé a közösségi oldalán.

Nem mindennapi fotózáson vett részt Horváth Éva: a műsorvezető különleges pózokban és ruhákban mutatta meg bájait. A Megruházlak! című műsor háziasszonya lapunknak többek között azt is elárulta, milyen apropóból készültek az említett képek.

Horváth Éva Facebook-oldala
Fotó: Horváth Éva Facebook-oldala

Én lettem a Miss Balaton 2014 szépségverseny koordinátora, ami azt jelenti, hogy az egész munkafolyamatot végigkísérem a kezdetektől egészen a döntőig. Úgy gondoltam, hogy ennél jobb alkalom nem is adódhat arra vonatkozóan, hogy új fényképek készüljenek rólam. Egy brazil szépségkirálynőt szerettünk volna megjeleníteni, tulajdonképpen ez volt a fotózás koncepciója” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a különleges módszerrel szépülő műsorvezető. Éva azt is megosztotta velünk, hogy mit szól a végeredményhez. “Szerintem az elkészült fotók egyszerre különlegesek és szexik, látszik, hogy sok munka van bennük. A legjobban az tetszik, hogy az egyik képen – a kreatív fotósnak és a beállításnak köszönhetően – sokkal hosszabbnak tűnnek a lábaim, mint a valóságban. Elégedett vagyok” – mondta a műsorvezető.

Horváth Éváról készített galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top