Sztárok

Elhagyja az országot családjával Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs nem bírna ki heteket a családja nélkül, ezért kisfiával és feleségével utazik el a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására – írja a Blikk.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti ismét a Celeb vagyok, ments ki innen! című show-t. A műsorvezető nem bírna ki hosszú heteket felesége és kisfia nélkül, ezért velük együtt utazik a dzsungelbe – írja a Blikk. “Hat-hét hetes forgatásról van szó, hosszabb idő lenne mindezt a család nélkül tölteni, úgyhogy ha nem is a teljes időszakra, de szeretném, ha legalább a felére el tudnának kísérni” – mondta Sebestyén Balázs, aki hozzátette, hogy kisfiának, Beninek is jót tenne a környezetváltozás. “Nagyon stramm kissrác, amióta megszületett, mindig visszük magunkkal mindenhová. Egyelőre nem árultuk el neki, hogy ősszel nagyobb utazásra készülünk, csak izgatott lenne tőle, kérdezősködne” – mondta a műsorvezető

Sebestyén Balázsról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top